Når årets Halkær Folk & Roots Festival bliver afviklet 2.- 4. juni, er der meget andet end musik på programmet. Det er også en festival, hvor det kulinariske har en plads i programmet foruden massage, naturvandring og en cirkusforestilling!

Jullie Hjetland

Jullie Hjetland

Musikprogrammet begynder med den australske trio Cloudstreet, som på vej fra hjemlandet lige smutter forbi England og spiller på bl.a. en festival. Sofia Karlsson leverer svenske toner fra scenen, og så kommer Basco med Jullie Hjetland med i front, inden det hele ender med en jamsession.

For de morgenfriske er der morgensang både lørdag og søndag og mulighed for at få fysiurgisk massage i løbet af lørdagen. Man kan få masser af frisk luft, da Eskil Romme arrangerer natur & markvandring. Eskil Romme, kendt fra bl.a. bandet Himmerland, er også medejer og festivalvært. Desuden kan børn og andre barnlige sjæle gå i cirkusværkstedet og prøve forskellige discipliner, som fremvises i en afsluttende forestilling (ikke et must at være med!).

Musikalsk byder lørdagen på talentfulde unge musikere fra ROD, The Chaps fra New Zealand, det cubansk/danske band Eliel Lazo & the Cuban Funkmaschine og (igen) canadiske Yves Lambert Trio.

Ind imellem disse musikalske lækkerier kan man nyde kulinariske anretninger i form af bl.a. økologisk unghane, sild i flere forskellige afskygninger, bålstegt økogris, og det hele kan skylles ned ved en malt-whiskysmagning, eller øl fra Thisted Bryghus. Søndag middag medvirker flere af de deltagende bands i afslutningskoncerten.

Du kan købe billetter til enten hele festivalen for kr. 650 i forsalg eller de enkelte dage. Se mere på hjemmesiden, hvor der også kan bestilles billetter:

http://www.halkaer.dk/HalkAer-Krobr–Kulturhus.aspx?ProductID=PROD144&PID=1&VariantID=VO3