Skulle du være i København og have lyst til en musikalsk oplevelse af de sjældne, så tag gerne en tur i Montmartre. Den legendariske jazzklub byder nemlig også indimellem på folkemusik. Det gør stedet netop i aften, hvor kvindekvartetten Åkervinda står på scenen.

Det er de tre svenske sangerinder Iris Bergkrantz, Agnes Åhlund og Linda Bergström og danske Lise Kroner. Og som Montmartre skriver, så er det en aften, der står i stemmens tegn. Eller nok rettere stemmernes tegn. Fire smukke stemmer, som svøber sig om hinanden og om publikum i deres meget personlige fortolkninger af den nordiske folketone.

Åkervinda holder samtidig release på deres album ”Forgänglighet”, Forgængelighed. Og de erklærer på deres Facebookside, at de ved koncerten vil hylde modige mennesker, som har banet vejen. Hylde livets ups and downs, årstidernes skiften og sig selv – men inklusive publikum. De vil dele glæden ved den nye skive og håber (også) på at se ansigter, de kender.

Billetter fås kun ved døren, der åbner kl. 19. Koncert kl. 20, pris 100 kr. Kvartetten holder også release på Frilagret i Göteborg d. 29. marts og på Victoriateatern i Malmø d. 3. april.

Åkervinda