Landet summer af musik fra nær og fjerne, og rootszone.dk forsøger at følge med. Tisvilde Festival er godt i gang, Halkær er på vej, og snart præsenterer Godtfolk Festival på Fanø et flot program. Se snart mere her på siden. Der er masser af koncerter i Danmark- fra nord til syd og fra øst til vest -heldigvis – og det er året rundt Vi prøver at følge med på vores kalender, men vi kunne få fat i meget mere, hvis I som spillested, arrangør eller musiker mv. sender os en mail om jeres kommende arrangement på XXXXX.

Lige nu er det skotske band Old Blind Dogs på vej rundt – fire mand høj og med 30 år på bagen, dog med lidt skiftende besætning. Men stadig er de glimrende repræsentanter for den rige sangtradition fra det nordøstlige Skotland, som de har rejst rundt med i mange lande. I morgen torsdag d. 6. juni spiller de i Metronomen (med CPH Folk Club som arrangør) på Frederiksberg/København), og fredag lægger den entusiastiske ejer af bryggeriet Wintercoat i Sabro scene til kvartettens energiske og hjertevarme musik.

På Halkær Festival, hvis nærmere detaljer vi lige har haft  her på siden, spiller OBD, som bandet ofte kalder sig, både lørdag aften og søndag formiddag. Andre navne disse to dage er finske JPP og irske Leonard Berry Trio. Jo mere, I fortæller om, des mere kan vi formidle videre her på rootsone.dk