Det blev sandelig en flot sommerafslutning, Bluegrass Music Denmark holdt i Pavillonen ved Karens Minde i København. Som sidste del af en Europa-turné lagde amerikanske Seth Mulder med sit band vejen forbi Danmark og gav en opvisning i traditionel bluegrass.

Med en frisk og professionel optræden tilbød de musik, som bevarede en ærlig hyldest til deres musikalske rødder. Det var den såkaldte High Lonesome Sound med ekstremt tætte vokalharmonier og excellente præstationer på hver deres instrumenter. Skiftende mellem forrygende breakdowns og sentimentale ballader var det et meget varieret repertoire, som skaberne af bluegrassmusikken med Bill Monroe i spidsen ville være stolt af. Samtidig lagde de en stor portion energi og humor for dagen og gav et fejende flot show, der blev belønnet med begejstring fra et indlevende publikum.

Foruden orkesterleder Seth Mulder (mandolin) består Midnight Run af: Colton Powers (banjo), Ben Waltington (guitar) Max Etling (bas), alle både for- og korsang, samt Max Silverstein (fiddle) – allesammen fra Smokey Mountain-regionen. Bandet kan nu returnere til USA, hvor en travl festivalsæson og nye triumfer venter, og vi kan glæde os over en uforglemmelig koncert med ét af de allerbedste bluegrassnavne.