Da jeg efter koncerten med Dreamers´Circus lyttede til, hvad publikum sagde, hørte jeg meget sigende udtryk for trioens musikalske udfoldelser. Her er nogle af de gennemgående udtalelser: ”Amazing”, ”So cool with the different instruments”,  “Fantastic energy”, ”An extraordinary experience”, ” Incredibly talented musicians” og “Just incredible”! Koncerten var I sidste uge, men på grund af tekniske problemer her på rootszone.dk kommer den anmeldelse først nu.

Ale Carr med sin helt specielle svenske “træsko fiol”!

Trioen vandt det amerikanske publikums hjerter med en enestående flot koncert, som fortjent blev belønnet med lang, stående ovation fra en pænt fyldte sal i instrumentmuseet i Phoenix, Arizona med plads til 300 i den meget flotte arkitektonisk-byggede sal. Den har huset mere end 1.800 koncerter i de første 10 år, den har eksisteret, lyden er helt fantastisk, og alle publikummer har et fint udsyn til scenen.

Ale Carr, Rune Tonsgaard Sørensen og Nikolaj Busk demonstrerede både sammen og hver for sig, deres meget høje musikalske niveau. Og med både charme, humor og stor energi præsenterede de musik fra de nordiske lande. Foruden toner fra bl.a. Fanø og andre danske steder både Sverige, Norge, Finland og Færøerne. De gav polskaer, polkaer, valse og flere numre fra både det seneste album, Rooftop Sessions, og fra de tidligere tre udgivelser.

Inden koncerten i Phoenix havde trioen stået på scenen seks steder i det østlige USA og Midtvesten og efterfølgende fem koncerter i Californien. Den populære gruppe kunne også glæde sig over et flot cd- og vinylsalg. Et par gange under USA-turnéen måtte de have nye leverancer hjemmefra!

Det blev en aften, hvor man følte sig stolt over at være landsmand med de tre dygtige musikere, som på fornemste vis repræsenterede den dansk/svenske folkemusik med inspiration fra både jazz og især klassisk musik.