Den unge aarhusianske singersongwriter Tobias Guldbrandsen udsendte sidste år et album med 10 numre ”In the Cave”, der var blevet til i løbet af en længere periode. Dengang han indspillede albummet, var det sammen med sit band, og det indeholder flere iørefaldende numre bl.a. ”Miracles”, albummets titelnummer og det americana-prægede nummer ”Shivering”.

Da albummet er lavet over en længere periode fornemmer man allerede her en udvikling af den unge guitarist og sanger. Han har skrevet tekster og musik, siden han var 16 år, og efter en tidlig periode med lidt pop- og folkrockede melodier har han måske fundet sin rette hylde med mere udpræget rootsmusik og gode fortællende tekster.

Ved en solo-livekoncert i Brabrand præsenterede han en lang række stille og rolige numre, som uden tvivl vil gøre sig endnu bedre med lidt fortællinger om deres tilblivelse eller gode historier om sangenes indhold. Så det bliver spændende at følge den unge talentfulde musiker og hans udvikling, der indtil videre har været positiv.