Det er januar og derfor tid til Niels Hausgaards lange, årlige turné, som i år kaldes ”På egen hånd”. Så ved man det, og man ved også, at turneens 60 koncerter stort set er udsolgt allerede. Her er intet nyt under solen, men det er der garanteret fra Hausgaard.

For selv om hans show er delvis improviseret afhængig af aftenens stemning, så har han givetvis tænkt sig om og forholdt sig til, hvordan samfundet, Danmark og verden lige ser ud for tiden. Og det kunne jo godt være bedre, så det er nok et glimrende udgangspunkt for den engagerede entertainer.

Turnestarten går 11. januar og som sædvanlig sker det på Fjerritslev Gymnasium. I de næste mere end tre måneder slår han ned over hele landet og selvfølgelig især i de store musikhuse, teatre og haller. Og er stederne ikke store nok, så napper han da bare tre-fire aftener i samme by. F.eks. spiller han fire udsolgte koncerter i Aalborg og tre i Musikhuset i Aarhus, og sådan er det hele vejen igennem.

I alt bliver det til 60 koncerter, og der er kun ganske få billetter tilbage at købe. Det skulle stadig være muligt i Aabenraa, Holstebro og til fire af de seks koncerter i Glassalen i Tivoli. På www.tpproduction.dk advares der imod billethajer fra Viagogo – de dur ikke, så er du advaret. God fornøjelse til alle de heldige, der har sikret sig billet – og til Niels Hausgaard.