Her blot en lille hilsen til vores læsere med ønsket om, at er i gang med en god jul og nyder noget juleferie. Vi på rootszone.dk er gået en smule i hi, men dukker op igen ved starten af 2024.

Som man kan se i vores kalender sker der ikke det helt store, hvad angår koncerter på vores område. Eller også har alt for mange ikke givet besked til os – det må I altid meget gerne. Vi har dog to i kalenderen for resten af dette år, nemlig Grassolin, som spiller d. 28. december i Kulturhuset Rejsestalden i Jægerspris OG koncert med Jensen & Bugge, som spiller på Rødding Højskole nytårsaften d. 31. december.

Desuden (har jeg netop opdaget andetsteds) afholder Klaverfabrikken i Hillerød d. 30 december, ”LilleNytårsAften” – den årlige JuleFOLK fra kl. 16.30 til 18.30. Det er, som der står, et af ”husets bands” der starter koncerten, og det følges i år af den svenske fløjtenist Jonas Simonson. Herefter er ”scenen din” med diverse sammenspil.

I anledning af Bugge & Jensens koncert nytårsaften vil jeg da lige minde om, at Mette Kathrine Jensen Stærk i november udgav sin bog ”Mit musikalske modersmål. Fortællinger fra 17 folkemusikalske liv”. Den vender jeg tilbage til. Vi holder timeout frem til nytår. Send gerne info til vores kalender, om kommende udgivelser og andre events i folkemusikken.