Der er fuld gang i festivalsæsonen – Skagen, Samsø, Tunø, Vig, Tisvildeleje, Langeland og mange flere er afviklet, men endnu er der meget at glæde sig til, især for de folk-interesserede.

I næste uge går det løs i Odense med Jam Days, hvor en lang række velkendte navne kommer på en af scenerne. Jacob Dinesen og Northern Assembly er blot et par af navnene onsdag 2. august, og de efterfølgende dage Trio Mio, Tophøj & Barslund, de irske brødre Hudson Taylor (øverste foto) , Phønix, britiske The Great Malarkey, Bound by law, Blue Dolls, Lucy Woodward, Basco og MC Hansen Duo. Og mange flere, også fra andre genrer, så man kan virkelig nyde et musikalsk overflødighedshorn.

Perry Stenbäck & Dekandansorkestern spiller ved Præstø Fjord

Perry Stenbäck & Dekandansorkestern spiller ved Præstø Fjord

Den knap så landskendte Musik på Farmen ved Aabenraa præsenter 4-6. august bl.a. Bregenborg Band. 11-13. august er der Ærø Irish Festival med Johnny Logan som hovednavn sammen med Dessie & Shane, og ja, det er Shane Donnelly fra duoen Jane & Shane, der spiller i Ebbes Bådehal i Marstal.

10.-13. er der Musik over Præstø Fjord med Baltic Crossing, Benny Holst, Trolska Polska og mange flere. Silkeborg Country Festival afvikles 11-12. august i Indelukket i Silkeborg med bl.a. den 76-årige amerikanske countryveteran Charlie McCoy, og fra det hjemlige kommer f.eks. Peter Vesth og Johnny Horsepower.

Så slutter måneden i Tønder fra 24-27. august med en lang række navne, som vi selvfølgelig kommer til at skrive meget mere om. Og så kan det da nævnes, at september begynder med en festival. Ikke mindre end ca. 500 musikere mødes i Ansager til årets Marie Festival med omkring 200 koncerter på de 20 scener i byen og nærmeste omegn – og det er 1-3. september.

http://jamdays.dk/

http://www.sccdk.com/jo258/

http://www.folkemusik.com/

https://www.evensi.dk/aero-irish-festival-2017-aero-irish-festival/215691054

Forsiden