Mundo Mandage fortsætter ufortrødent og tak for det. I år er mandagskoncerterne som tidligere fortalt flyttet til et nyt, skønt sted, nemlig Orangeriet, og de finder sted fra kl. 19 til 20.30.

I aften spiller ugandiske Faridah Rose, som efter sigende har solskin i stemmen og ledsages af otte musikere og dansere. Hun synger på engelsk, swahili og luganda, og genren kan man vel til dels godt sige er ugandisk folk. Måske. I præsentationen hedder det afrosoul/reggae, hvilket kan være rigtig dejligt på sådan en blæsende mandag aften i juni.

Ana Egge Foto: Jack Hirschorn

Ana Egge Foto: Jack Hirschorn

Svenske Bjäran spiller på næste mandag d. 19. juni. De fire medlemmer fra Västernorrlän spiller moderne folkemusik efter eget hoved på hhv.violin, guitar, citar, slagtøj, mandolin og sav. Bjäran består af Magdalene Eriksson, Christian Cuadra, Peter Bonde og Mattias Mårtensson. De fik ros for debitalbummet Ack Ve i 2014 og for 2016-albummet, der blot hed Bjäran.

The Sentimentals træder op tre gange i løbet af sæsonen som backingband for tre sangerinder, denne gang amerikanske Ana Egge d. 26. juni. Hun giver den gas på slideguitar og ledsager sit spil med en rå stemme a la Lucinda Williams. Hun er fra North Dakota, men bor i New York med alle de inspirationer, man kan finde der til sin americana-country. The Sentimentals er MC Hansen på guitar, Nikolaj Wolf på bas og Jacob Chano på trommer.