Det bliver garanteret festligt, når de vestindiske dansere i We Deh Yah optræder ved Vikingeskibsmuseet onsdag d. 14. juni fra kl. 20 til 21. Gid gruppen medbringer en masse solskin fra de smukke, eksotiske øer – eller at Roskilde kan byde på bare nogenlunde lunt og tørt sommervejr. Musikken leveres af Polcalypso Trio, så den gode stemning er slået an.

På det, som vi ofte stadig kalder De Dansk-Vestindiske Øer, eller Dansk Vestindien, der jo blev solgt til USA for præcis 100 år siden, lever stadig en del danske traditioner. Blandt andet altså danske danse til danske melodier – men dog med calypsomusikken som den dominerende faktor. Det skal nok blive en supermusikalsk og flot oplevelse, så har man mulighed for at være på Museumsøen i Roskilde onsdag aften, er det da bare om at komme afsted.

Adgang er gratis, og cafeen er åben. Arrangementet med den store gruppe We Deh Yah på godt 20 personer er gjort muligt med støtte fra Roskilde kommune, Havneforum, Havnedansen/Roskilde Spillemandslaug og Danmarks Rigsspillemænd.