Det begyndte med sangen It’s Good To See You og sluttede med samme strofer, og man kan kun se frem til næste års festival med store forventninger. Musikarrangørerne havde haft en dygtig hånd med årets musiknavne, for der var utroligt mange højdepunkter, og bundniveauet (hvis man kan tale om et sådan) var meget højt.

skagen logo 2017Vejret var også med arrangørerne. Ikke alt for varmt og kun en enkelt regnbyge i koncerttiden (så vidt rootszone.dks udsendte oplevede dagene). Alt klappede og fungerede takket været mange dygtige frivillige medarbejdere, god service og hjælp.

Det eneste problem var at finde tid til at spise i løbet af dagen, når der var et fyldigt musikprogram, så man helst skulle have været to steder på samme tid. Ikke fordi der skal være reklame og mad- anmeldelse på siden, men to gange besøgte undertegnede ”Mosten” på ”food-street”, hvor der var hurtig betjening, men først og fremmest meget lækre friske fisk på menuen i flere forskellige udgaver.

Så nu ser vi frem til de næste store begivenheder: Musik over Præstø Fjord, Jam Days i Odense, Tønder Festival og Marie Festivalen. Og vi håber at mange af vore læsere også har mulighed for at opleve musikken et eller flere af de nævnte steder. Ellers er der selvfølgelig andre koncerter rundt omkring i landet, der også fortjener besøg. Så se blandt andet rootszones kalender for live oplevelser.