Det danske svar på Johnny Cash, Dennis Greis Lydom, har meddelt at han stopper i bandet Johnny Horsepower, der er kendt for deres koncerter med Johnny Cash -fortolkninger. Dennis Greis Lydom oplyser, at det er både af helbredsmæssige og personlige årsager, at han har truffet sit valg.

Men bandet fortsætter heldigvis med at udbrede The Man in Black’s musik med Benny Rehder som ny forsanger i trioen, der i øvrigt består af Tim Kristensen og Morten Frederiksen. Benny Rehder har en fortid med rockabilly, country og bluesmusik gennem en lang årrække, og han vil gøre sit for at holde legendens musik i live.

Men nu er det ikke sådan, at Dennis Greis Lydom helt vender The Man in Black ryggen. Han fortsætter med at holde koncertforedrag om Johnny Cash (det har været vist på DK4). Og man har mulighed for at få foredraget i hjemmet, i klubben eller måske i garagen eller en forening? Og her giver han også et par prøver på Johnny Cash’ musik.

Det gør Johnny Horsepower også fortsat, selv om bandet har aflyst en række koncerter her i efteråret, så man kan få Benny Rehder spillet ind i den nye trio.

https://www.johnnyhorsepower.dk/#home