Guitarist, sanger og sangskriver Kasper Buch fra Tønder har udgivet sit første album. Han har arbejdet hårdt gennem flere år og også personligt haft svære tider, men er heldigvis kommet godt gennem det hele. Det er derfor dejligt at kunne lytte til debutalbummet ”Working Hard”, hvor titlen dækker over en lang hård tid, fra han begyndte at stå på scenen til nu.

Ni numre med americana/folkrock toner myldrer ud af højtaleren, og man kan nyde de ca. 37 minutters varierende tekster og melodier, der finder vej til lytterens ører. Der er følsomme og lidt melankolske numre som ”Ill Be Fine”, ”Light So Bright” og ”Searching For the Day”, som alle på poetisk vis fortæller om personlige oplevelser i livet.

Det gælder også for flere af de andre numre. Albummets titelmelodi ”Working Hard” siger det hele, og skæringen har både en god rytme og en rigtig god melodi. Det samme må siges om ørehængeren ”Holding on” og up-temponummeret ”Running My Own Way”.

Udgivelsen kan også tolkes som en slags musikalsk dagbog i form af mange personlige tanker og stemningsfuld poesi fra Kasper Buch, som han har fået omsat til gode sange og komponeret skønne melodier til.

Hans band skal man heller ikke forglemme, og det består af guitarist Thomas Nykjær Sørensen, Thorstensen på bas, Dan Sandhøj From på trommer og pianist Markus Kjeldsen. De kan bl.a. høres lørdag 18. maj i Vejen og fredag 24. maj i Randers og så på årets Skagen Festival.