Den østjyske sangskriver Esben Kronborg har udsendt sit tredje album, og det er denne gang på dansk, mens de første to var på engelsk.

Teksterne i hans sange er inspireret af egne eller hans nærmestes oplevelser. Der er i det hele taget et nærværende og ærligt tekstunivers, og man føler hans tætte kontakt med publikum, hvor han kommer helt ind under huden med sigende tekster. Dog i enkelte tilfælde lidt for forudsigelige.

Genren er nærmest folkpop med fortrinsvis rolige, rytmiske melodier, men også med tempofyldte ballader som Lang Vej Hjem og Lad Os Mødes Et Sted I Nat. De to melodier skiller sig positivt ud fra de øvrige. Silende Regn og Troende Tvivler er et par smukke numre, selv om det nok er mere til den poppede end den folky side.

Esben Kronborgs guitarspil har kant og går fint hånd i hanke med hans vokal uden at dominere. Albummet er også fint produceret med sammenhæng mellem numrene, så albummet fremstår som en helhed uden de store iørefaldende udsving. Den charmerende østjyde kan roligt fortsætte på den vej, han er påbegyndt med danske tekster.