Tre musikere fra to lande er snart på turné i det danske. Tirsdag 2. oktober åbner Calum Stewart sammen med Gilles Le Bigot og Yann Le Bozec på Lyngby Stadsbibliotek, og de slutter koncertrækken 14. oktober i Huset i Aalborg.

I mellemtiden bliver det til besøg i Hørve og Hillerød og en afstikker til det fynske, hvor der lørdag 6. oktober er to koncerter på programmet. Så går det atter til det sjællandske med en koncert i Islebjerg Kirke, inden trioen giver en enkelt koncert i det svenske. 10. oktober er bandet i Svendborg, og så gælder det Nordfyns Gymnasium i Søndersø og Thorøhuse i Assens inden de to afsluttende koncerter i det jyske – på hhv. Wintercoat i Sabro og som nævnt afslutningen på turen i Huset i Aalborg.

Skotske Calum Stewart er kendt for sit eminente sækkepibespil på sine uilleann pipes og spiller desuden diverse fløjter. Hans seneste besøg i det danske var i foråret 2016, hvor hans trio gav ikke mindre end 18 koncerter. De to franske musikere spiller hhv. bretonsk guitar og kontrabas med en dynamisk spillestil. Og man kan derfor forvente både traditionelle skotsk-irske og bretonske toner, men også trioens unikke mix, når de krydser hinandens musikalske grænser.