Gabriel Jacobsen har været i musikverdenen i mange år. Blandt andet som lydmand/tekniker i Mariehaven og ved mange spillesteder og flere festivaler. Han har spillet guitar i mange år foruden at stemme kendte musikeres instrumenter. Nu er han sprunget ud med sine egne sange og melodier, og resultater er blevet et spændende country/americana/folk-album med 10 numre.

Med en lidt hæs skurrende vokal, som henleder tankerne på Bruce Springsteen, kaster den unge sangskriver sig over musikken med stor energi og mange gode temposkift i numrene, og samtidig får musikerne på albummet også lejlighed til at demonstrere deres instrumentale kunnen. Det giver et lækkert varieret lydbillede.

Teksterne indeholder alt fra minder, kærlighed, savn, venskaber til meninger med livet, og der er stille og flotte arrangementer og livlige ballader som eksempelvis Raincloud, Hurt, The Last Light og titelmelodien Restless Heart, som absolut lyder som et singlehit. Sidste nummer på skiven er den smukke hyldest og sang om både savn og minder Nothing But a Star, hvor Gabriel Jacobsen også spiller mundharpe.

På albummet medvirker Fabian Uth Nielsen på bas, Peter Rix Baj-Jensen på klaver med mere, Thomas Jensen på trommer, Kevin Lindberg Christensen på harmonika mm., guitaristen Mads Skovsgaard Christensen og Gabriel Jacobsens kone Marie Louise på kor. Det sidste gælder også flere af musikerne.

Så der er absolut substans og grobund til endnu mere fra den unge musiker.

https://gabrieljacobsen.com/