De seneste to år har Vinterfolk afholdt workshop i hhv. Tranbjerg og Vejlby i Aarhus-området. Men til februar foregår projektet i norske Verdal, nærmere bestemt fra 3.- 7. februar 2016. Det bliver med den vanlige workshop, hvor Kristian Bugge fra bl.a. Habadekuk står for undervisningen.

Kristian Bugge

Kristian Bugge

Derefter skal deltagerne med til Midtvinterdansen, en nordisk folkemusikfestival for børn og unge fra 5.- 7. februar. Her får man mulighed for at stifte bekendtskab med det samiske musikunivers, og selv om festivalen især er rettet mod violinister, så er der også plads til harmonikaspillere, guitarister, pianister og alle andre instrumenter. Der kommer instruktører fra Sverige, Finland og selvfølgelig Norge, og der vil også blive instrueret i dans og lokale sanglege foruden koncerter og samspil.

Prisen for deltagelse på selve festivalen er 800 kr. for fortæring og overnatning. Dertil kommer udgiften til flybilletten, da Verdal ligger nord for Trondheim. Der er i alt 40 pladser til rådighed, foruden 12 lærere.

Husk tilmelding senest 9. december med mulighed for at søge tilskud til transport hos rethinkfolkmusic@gmail.com

Der afholdes en forberedelsesworkshop ved Pia Nygaard d. 23. januar i Skanderborg.

 

Læs mere på:

http://www.midtvinterdansen.no/

http://www.aarhus2017.dk/da/events/rethink-folk-music–vinterfolk-2016/4436/