Som arrangørerne (Maja & David- foto) selv skriver: Det er heavy som bare fanden! Og du får ørerne fulde af rå-swingende musik. Så er det bare om at flytte fødderne til et vaskeægte ”BAL À L’HUILE” – sådan som de gør det i Québec. Det sker på spillestedet Kulturstationen i Vanløse, og der er vist næsten garanti for, at det bliver rigtig livligt, fedt og supersjovt. Dørene åbnes kl. 19.30, og ballet begynder kl. 20.30.

Québec har samme slags folkedanse som Danmark, forlyder det, og herligt rockende, flot spillet folke- & dansemusik, som mange af os har hørt, når de fineste bands fra den canadiske, fransktalende østkyst har spillet i Danmark.

Jean-François Berthiaume er stepdanser og også ”câlleur” (på engelsk ”caller”), og hans rap-lignende danseinstruktioner swinger i perfekt takt med musikken. Han står på scenen i sine velsmurte stepsko og leder alle sikkert gennem dansenes afkroge til garanteret veloplagt musik. Den spilles til aftenens bal af Maja & David, Jes Kroman, Sonnich Lydom og Morten Alfred Høirup.

Grib nogle gode dansesko, der kan larme – og kom afsted. Quebec-bal er ikke hverdagskost her til lands. >
www.kulturstationenlive.dk
www.majandavid.com
http://calleur.ca/

På scenen ->
Jean-François Berthiaume: “Câll”, stepdans, percussion
David Boulanger: Violiner, podorythmie
Maja Kjær Jacobsen: Violin
Morten Alfred Høirup: guitar

+ SPECIAL GUEST!