MANdolinMAN

MANdolinMAN Pressefoto

Fredag 1. april kan man i Himmerland opleve ikke bare ULC Trio, men også et band fra Belgien, kvartetten MANdolinMAN. Det sker selvfølgelig på Halkær Kro & Kulturhus. Som sædvanlig er der mulighed for at booke sig ind på en koncertmenu to timer før koncertstart kl. 20 (forbehold for udsolgt allerede!).

Belgiske MANdolinMAN fandt sammen i 2011 og består af Andries Boone, Maarten Decombel, Dirk  Naessens og Peter-Jan Daems.  Som man kan regne ud, er det skønne instrument mandolinen i centrum – fra den almindelige mandolin over mandolaen og til mandocello. Bandets første album var ”Old Tunes Dusted Down” og er en hyldest til Hubert Boone. Far til Andries Boone og en mand, der har gjort en stor indsats for at indsamle, bevare og genoplive gamle, lokale melodier fra Flandern. Sønnen voksede op med faderens arbejde med den musik, som han med sin kvartet giver videre til et nyt publikum. De forskellige mandolinvarianter har gjort dem tidløse og universelle i en grad, så deres oprindelse fortoner sig, og melodierne bliver på den måde ført op til vores tid og bliver nærmest MANdolinMANs egne.

På deres andet album koncentrerer de sig om velkendte bossa nova-standarder og egne ditto kompositioner. Albummet hedder naturligt nok ”MANdolinMan Plays Bossa Nova”, så der må være lagt op til en meget varieret aften, der indledes med dansk/irsk folkemusik af høj karat med ULC Trio. Den kalder sig jo Danmarks ældste boyband, og de tre erfarne drenge har været meget aktive igen i det sidste par år med bl.a. en lang turné i New Zealand for nogle måneder siden. Peter Uhrbrand, Sonnich Lydom og irske Seamus Cahill står som altid for høj kvalitet og underholdningsværdi, og på kroen ser man frem til et gensyn og genhør med de gamle venner i ”drengebandet”. Glæd jer, publikum, til endnu en fin fredag på Halkær Kro.

http://www.halkaer.dk/

https://www.youtube.com/watch?v=BrqWnuO-I98