Bellowhead Pressefoto

Bellowhead Pressefoto

Der er travlhed hos festival- og musikarrangører for at få programmet på plads for næste års koncerter og festivaler.

Årets første festival Strib Vinter Festival afvikles fra 5. til 8. februar, og foreløbig er der kommet fem navne på programmet, som ikke var med sidste år. Det er Poul Krebs og Henning Kvitnes, som optræder både sammen og hver for sig, og så spiller Søs Fenger Trio, Sko & Torp, Brohus,Bechmann, Møller, og så kommer Bluestoget. Fra sidste års program nikker man genkendende til den populære trio Folkeklubben, som netop nu er aktuel med ny cd. Men flere andre kendte navne er på programmet: Erik Grip, Perry Stenbäck, Laura Mo og Paul Banks for blot at nævne nogle få stykker..

Ditte Fromseier Foto: Per Dyrholm

Ditte Fromseier Foto: Per Dyrholm

I løbet af sommeren kan man opleve mange folkemusikere ved Sommersang i Mariehaven i vestjyske Ansager. 25, maj begynder sæsonen og her kan Jacob Venndt og Mikael K & Klondyke bl.a. opleves. Senere på sæsonen står Bugge & Høirup, Kristian Lilholt, Tamra Rosanes, Zenobia, Anders Mikkelsen bl.a. også på det velspækkede program. Og så kan man jo høre Ditte Fromseier Hockings på violin hver gang.

Selv om Tønder Festival først afvikles 27.-30. august, så er en lang række navne nu offentliggjort.

Blandt de seneste er det 11 mand store engelske band Bellowhead, som uden tvivl kan få fyldt teltet eller området ved den udendørs scene. Amerikanske Mary Gauthier, der tidligere har været i Danmark, hendes landsmænd Meschiya Lake & The Little Big Horns, der har vundet en lang række priser i deres hjemland er også på programmet. Ligeledes fra USA kommer King James & The Special Man med den ægte vare fra New Orleans. Også to danske bands er tilføjet listen, The Sexican og Jonah Blacksmith.

Så man kan allerede nu begynde at glæde sig til næste års live-musik rundt omkring landet, og en god julegaveide er en billet til en af de nævnte begivenheder.

http://www.strib-vinterfestival.dk/

http://www.musikgalleriet.dk/mariehaven.html

Forsiden

Folkeklubben Foto: Per Dyrholm

Folkeklubben Foto: Per Dyrholm