tunøFestivalen på den lille ø Tunø ligger samtidig med Skagen Festival, altså i dagene 2. til 5. juli. Derfor er det naturligt, at flere navne spiller begge steder.

Det gælder i år Laura Mo, der spiller torsdag på Tunø og lørdag i Skagen. Derimod lægger Young Dubliners ud i Skagen torsdag aften og spiller så på Tunø fredag eftermiddag kl. 17.

John Jones fra Oyster Band

John Jones fra Oyster Band

Engelske Oysterband giver en kort koncert fredag aften på Havnescenen i Skagen, napper Tunø lørdag for så at vende tilbage til toppen af Danmark og deltage i den store afslutningskoncert søndag aften, hvor også Eleanor Shanley og De Dannan spiller.

Blandt de andre kunstnere på Tunø Festival er Dissing, Dissing, Las og Dissing, Lars Lilholt Band, Thomas Buttenschön, Esben Just Trio, Neil Brophy, Mik Schack’s Blues Schack og Kenn Lending Blues Band. Søndag eftermiddag kl. 14 runder Djursland Spillemænd festivalen af.

Der er tre scener: Hovedscenen, Stiften/Bluesscenen og Børneteltet. Se festivalens website www.tunofestival.dk for alle detaljer om f.eks. priser, camping, færgen fra Hou til øen og alt det praktiske i det hele taget. Det er 29. gang, at Tunø trakterer med sin festival.

http://tunofestival.dk/forside