SPOT Festival, logo, portrait, colorMed ca. seks uger til årets Spot Festival i Århus er der kommet yderligere et par håndfulde bands på programmet. Af disse er fire af navnene eksponenter for folk/indie/singer-songwritere og bliver interessante at følge, for det er talentfulde navne, der præsenteres af De Danske Uafhængige Pladeselskaber.

Kvartetten ONBC præsenterer et mix af indie og pop. Duoen The Attic Sleepers startede karrieren med folkesange i en lille landsby i Guatemala, spiller nu indie og har lavet deres første EP. The New Spring har været i gang siden 2011 og spiller folk med smukke, følsomme melodier og sange, mens Wangel også er ved at være klar med deres første EP. Her er det singersongwriteren Peter Wangel, der har slået sig sammen med Kasper Ejlerskov Leonhardt. Deres samarbejde har betydet at der er opstået en ny spændende duo med helt egen lyd.

Spot Festivalen har indgået et samarbejde med den islandske festival Iceland Airwaves, der afvikles i november og den belgiske indie/rock/pop-festival Les Nuits Botanique, som afholdes til maj. Ved alle tre arrangementer spiller et band fra hvert land. Dad Rocks fra Danmark, belgiske Great Mountain Fire og Mammut fra Island.

Der bliver et nyt område på festivalen med mulighed for konferencer, networking og møder mellem branchefolk, da mange danske og udenlandske repræsentanter fra musik og filmbranchen deltager på Spot fra 30. april til 3. maj.

http://spotfestival.dk/