Alex Ware fra The Great Malarkey

Alex Ware fra The Great Malarkey

Flere spændende bands kommer her til landet i begyndelsen af februar.

Det farverige og meget underholdende engelske band The Great Malarkey giver fire koncerter, inden de rejser videre. 3. februar spiller de på Dexter i Odense, og dagen efter gælder det Tobakken i Esbjerg, og så tager det seks mand store band sydpå til Sønderborg 5. februar og slutter af på Vega i København dagen efter.

Kanene Pipkin tra The Lone Bellow

Kanene Pipkin tra The Lone Bellow

Posten i Odense lægger scene til det populære amerikanske band The Lone Bellow 4. februar, og dagen efter spiller trioen på Vega, inden sidste koncert på Tobakken 6. februar. Bandet har forinden turneret i Storbritannien, og dagen før besøget i Danmark har The Lone Bellow spillet en enkelt koncert i Amsterdam.

I samme periode giver skotske Dallahan koncerter på danske spillesteder. De lægger ud på Langsøhus i Silkeborg 3. februar og er de efterfølgende dage i Kolind, Halkær, Gimle og Wintercoat. Så holder kvartetten lige en dag fri, inden det går videre til Svendborg 9. februar og derefter Randers og Aalborg, inden turen afsluttes på Strib Vinter Festival 13. februar. Efterfølgende har bandet mere end 30 koncerter i Tyskland.

Så hvis man har muligheden, er der gode chancer for at få flere store musikalske oplevelser i løbet af få dage.