Selv om der er godt syv måneder til Skagen Festivalen 2023, så er det ikke for tidligt at tænke på at købe billetter. Søndag 27. november åbnes der for salget, og det færdige program er nu helt klar, så man kan vælge og vrage mellem de gode musikalske tilbud. Og det kan i sig selv være en svær opgave!

Folkfriends

En hurtig gennemgang af det fyldige program begynder torsdag formiddag med Svøbsk i Kultur- og Fritidscentret, og det er fortrinsvis for børn, men bandets underholdende og medrivende folkemusik er nu for alle aldre.

Samtidigt åbner Torvescene med Folkfriends, der på både traditionel og utraditionel vis præsenter irsk, skotsk og dansk musik, og derfra går det løs indtil søndag eftermiddag.

Fra det øvrige program torsdag kan nævnes Dissing & Las, Tørfisk med to koncerter, Stig & Vennerne, (Stig Rossen). Fredag AKADEMIET, Tobacco, Outlandishm Allan Taylor, unge Kasper Buch der tog Torvescenen med storm i år, og så kommer de svenske ”power-søstre” Baskery.

Vinderen af Helgeprisen i 2022 Kristian Bach står på programmet lørdag, foruden JP & The Seeger Session Band, øverste foto, (der også spiller fredag) Poul Krebs, Almost Irish og Spöket i Köket. Og inden Alex Nyborg Madsen & A Circle of Friends afslutter festivalen på Havnescenen søndag eftermiddag, kan man blandt andre opleve Eleanor Shanley & The Sentimentals med bl. a. MC Hansen.

Men se det fyldige program på festivalens nye hjemmeside, der går i luften på søndag 27. november.

Baskery

Forside