HANDMADE jpgTønder Festival er klar til at begynde festlighederne allerede lørdag d. 22. august, hvor Hagges Musik Pub slår dørene op for to bands med henholdsvis blues og rock på programmet. Musikken her fortsættes til og med festivalens sidste dag 30. august, både på Hagges og i Gårdhaven og på Godsbanen. De to sidstnævnte spillesteder kommer først i brug under selve festivalen.

Zenobia

Zenobia

Søndag bliver i folk’ens tegn. Lokale Maja og Halvor Bøgh lægger ud og efterfølges af Harpiks, der også er et sønderjysk band, som oven i købet synger deres egne tekster på sønderjysk dialekt! Aftenen slutter med det talentfulde band Heartlands, der også kunne høres på årets Vinterfestival i Strib. Mandagen fortsætter i samme spor, når kvintetten med singersongwriter Adam Beverly i front indtager scenen, og aftenen afsluttes med en irsk session.

Tirsdag og onsdag går det løs igen, bl.a. med Sky Mountain Bluegrass Boys, som uden tvivl vil få stemningen mange grader i vejret. På torsdagens program bliver underholdningen også helt i top, da blandt andet Dusty Road Company og Barrow med Mikkel Bøggild som forsanger går på scenen.

Fredag og lørdag byder på fuld musik på alle tre spillesteder fra middagstid og til omkring midnat. Dog fortsætter Hagges indtil kl. 02.00 begge aftener med hhv. Bregenborg Band og Laura Mo som afsluttere. Søndag morgen står Zenobia som vanlig klar kl. 10.30, og den populære trio sørger for at den sidste dag begynder med smukke danske sange og salmer, inden Martin Blom & Henrik Hansen spiller blues i Gårdhaven. Potters Jig slutter festen på Hagges med folkrock.

Hele programmet på det populære spillested kan ses på http://hagges.dk/news.php

Bregenborg Band

Bregenborg Band