Efter Aarhus Hostel sidste år afholdt flere koncerter under Aarhus Jazz Festival, som de lige har gentaget med fire koncerter, springer man nu ud med en festival den 2. september fra kl. 13.00 til kl. 04.00. Fem scener vil der være på festivalen, hvoraf de to har seks DJ’s hele dagen fordelt på hver deres scener.

carmie

I Pianobaren åbner singersongwriter Helene Bak festivalen med jazz, country og americana på sit repertoire, krydret med gode historier om sangene. Skovscenen står for fire spændende koncerter. Guitaristen og sangerinden Carmie åbner kl. 16.00 med smukke sange i blues, soul og indiegenren, og hun efterfølges af en anden guitarist og sangskriver, nemlig Rasmus Nelausen. Han har traditionel folk i sit bagkatalog, men med egne toner præsenterer han moderne indie- og folkemusik.

Snowlark fortsætter med nordisk-inspireret folk og americana, også populært kaldet Scandicana. Bandet har tidligere spillet på Copenhagen Songwriter Festival. Aftenen slutter med Vingard, som netop udsender sit første album lige til festivalen. Den nordjyske sangskriver har trods sin unge alder spillet mere end 300 koncerter, og hendes iørefaldende melodier er med gode tekster kædet sammen med gode historier.

Festivalens store scene har Lis Sørensen, Michelsen & Bramsen og Østkyst Hustlers som de mest kendte navne. Der kan købes billetter til 495 kr. for voksne, 295 kr. for 12 – 17-årige, mens børn under 12 år kan deltage gratis i følge med en voksen.

Der vil selvfølgelig være mulighed for at købe mad og drikkevarer, og der tilbydes overnatning på stedet, som er beliggende ca. 12 kilometer fra Aarhus centrum i Kolt-Hasselager.

 

Aarhus Hostel Festival 2023