Girls In Airports Pressefoto

Girls In Airports Pressefoto

Programmet for de nærmeste uger i Harmonipavillonen i Tivoli er som altid et interessant og spændende miks af folk-, roots- og verdensmusik. Der er altid noget nyt at slå ørerne ud efter, og musikerne hentes fra forskellige lande. Mandag var det Old Salt centreret om den amerikanske sanger/sangskriver Dan Wall, hvis sange spilles sammen med sit musikerkollektiv foruden fortolkninger af traditionelle sange. Bor du i nærheden og læser dette inden kl. 19, kan du nå det endnu.

På mandag 27. juni spiller den amerikanske sangerinde Ana Egge op sammen med The Sentimentals med bl.a. MC Hansen på guitar. Hun spiller slideguitar og skulle have en rå stemme, der bringer tanken hen på en heftig sanger som Lucinda Williams. Sammen med sit backingband Ana Egge country, americana og moderne storbyhistorier, og tilsammen er de på vej med et album.

Jullie Hjetland

Jullie Hjetland

Mandagen efter – på den amerikanske nationaldag 4. juli – spiller fem danske og mandlige musikere op. De kalder sig sjovt nok Girls In Airports. For nylig udgav de fjerde album, ”Fables”, på det engelske Edition Records, hvor de første tre var på eget selskab. Musikken er med elementer af (populært sagt) Mingus, Beatles og Carl Nielsen.

11. juli byder Harmonipavillonen på den australske duo The Imprints, der på violin og trommer præsenterer deres elektroniske miks af dance, reggae, gypsy og folkemusik. Smittende energi skulle være ders varemærke, og deres tre albums forskellighed afspejler store musikalske vingefang.

I denne omgang napper vi lige den 18. juli med, hvor den super talentfulde og alsidige Lukkif, alias Jullie Hjetland, indtager scenen med sin intense stemme, store personality og meget personlige musik med folk-elektronisk musik, der får sit liv gennem folkemusikkens rødder.

Jo, man kommer godt og grundigt rundt i verden og i musikken. Tivoli. Koncerterne begynder kl. 19 og slutter ca. 20.30. Sæsonen byder på mange flere endnu, og de er gratis, når først man er kommet ind i Tivoli på billet eller årskort.