På denne ‘uhyggelige’ halloween-fredag bydes der heldigvis alligevel på en bunke god musik i mange fine forklædninger. På rootszone.dks kalender står der f.eks. følgende gode navne:

Den supergode sangerinde Ester Brohus er på plakaten i Musik Cafeen i Gørlev, mens den skotske gruppe Larsa spiller op på biblioteket i Haslev, hvor Haslev Folk Club har huseret i mange år med et stort og varieret program.

I København byder Karens Minde på amerikansk bluegrass med Jeanette Williams Band, mens Metronomen kun få kilometer væk på Frederiksberg byder på duoen Rannok i regi af Copenhagen Folk Club.

The White Album

The White Album

I Nysted Bio gælder det Søren Krogh i selskab med Perry Stenbäck, alt imens The White Album giver den gas på Sønderborghus, og Baltic Crossing uden tvivl gør det samme i det fynske Toreby Forsamlingshus. I Odense slår Bakkegården dørene op for MC Hansen og Jacob Chano, mens Bondestuen i Ikast byder på en sen koncert med Hawkeye & Hoe.

Det nok største navn i forhold til kendiseffekt og folkelig popularitet er The Kilkennys, som spiller i Arena Nord som led i deres igangværende Danmarks-turné. Og selvfølgelig er der masser af mere musik i Danmark i aften, som ikke lige nåede med på vores kalender.