Årets største danske folk/rootsfest i Tønder er lige sluttet. Nu er der sagt farvel, der skal afvikles, ryddes op, laves status og gøres klar til gensyn med 50års jubilæet 2024.

Caleb Klauder & Reeb Willms Countryband

Alle de tråde, som Tønder festivalen har arbejdet længe på at samle i et kompliceret netværk for, at vi kan feste og fejre vores musik skal nu vikles ud.

Lugten af fugtigt græs, af sved og røget fisk, cigaretter, parfume, diesel og meget mere forsvinder langsomt ud af næsen, men de overnaturlige og underjordiske lyde fra både sære og velkendte instrumenter til himmelske stemmer og fremmed tungemål, vil vi kunne dokumentere og fastholde. Vi vil finde hoved og hale i alle indtrykkene, så sortere og vurdere den store mængde af indtryk og oplevelser fra overraskelser til enkelte skuffelser.

Rootszone.dk har slet ikke kunnet se og høre alt, hvad der er foregået, men vi vil dække så store dele af musikken, som vi nåede, og vil i de næste par uger dele disse med vore forhåbentlige nysgerrige læsere.

Det bliver en grundig og fyldig dækning af en masse vidunderlig musik, der bliver ledsaget af vore flotte fotos. Til glæde for både deltagere og ikke deltagere på Tønder Festival 2023.

Det var skønne dage med masser af fed musik og maser af sol. Vi oplevede et enkelt dårligt timet regnskyl. Da Caleb Klauder & Reeb Willms Countryband gik på scenen sammen med Lukas Graham på Open Air og gav os et supergodt sæt trods regnen. Heldigvis holdt det op undervejs. Vi glæder os til at levere mange anmeldelser i den kommende tid.

Regnen kom, men solen brød igennem igen til glæde for publikum.