csf16-page-cover2Søndagens koncerter var meget ringe besøgt, og det er lidt synd, for der var masser af talentfulde sangere og sangskrivere. Både amatører og professionelle. Både kendinge og nye navne.

Tue West

Tue West

Tue West blev i 2003 landskendt for sine dansksprogede sange. De senere år har der været lidt stille omkring ham, men i forbindelse med det seneste album ’Der er ingen der venter på os’, har han optrådt en del rundt om i landet; både til Rasmus Nøhrs ’havefest’-arrangementer, men også til CSF 2016. Selv om han spiller talrige instrumenter, holdt han sig til sin akustiske guitar, og blev backet af Mads Mouritz (foto i toppen) og Jacob Funch. De spillede nogle melankolske sange og gjorde det overbevisende.

Australske Mark Ryan har skrevet sange i nogle år og er ved at få godt greb om det. Flere af dem havde parforholdet som tema, og derfor var det vel fair, at hustru, danske Krestine Havemann, medvirkede på vokaler og violin.

Tidligere festivaler har haft besøg af enkelte udenlandske musikere, men i år var der imponerende deltagelse fra hele verden, og man kunne få et indtryk af, hvor bred betegnelsen singer-songwriter er blevet. Der blev tilbudt utallige kurser i håndværket sangskrivning. F.eks. tilbød hovedmanden bag festivalen Brett Perkins gratis konsultation med tilbud om akuthjælp til syge sange!

Ryan & Havemann

Ryan & Havemann