Pressefoto

Pressefoto

Der er mulighed for at opleve en levende legende, når den 68-årige nordirske sanger og sangskriver Tommy Sands besøger Danmark til april. Her skal han blandt andet give koncerter i Drauget, Kolding og København. Foruden en række huskoncerter i Aulum, Herning, Sommersted, Spjald,Tarm og to steder på Fyn.
Hans mest kendte sange”There were Roses” og ”Daughters and Sons”, er indspillet af Joan Baez, Kathy Matthea, Dolores Keane, Sean Keane, Frank Patterson, Dick Gaughan, The Dubliners og mange andre. Disse to sange er også blevet oversat til flere sprog og er nu med i det engelske pensum på tyske gymnasier!

Tommy Sands turnerer i hele verden, og overalt tryllebinder han publikum med sine sange og en sprudlende humoristisk sans. Han formår at tage publikum med på en rejse til de mørkeste hjørner af tilværelsen og alligevel gøre det med et varmt smil og et glimt i øjet.

Man skal være et mærkeligt menneske for ikke at holde af denne fantastiske personlighed, og man går hjem fra hans koncerter med en varm og dybfølt fornemmelse af at have oplevet noget stort. Med sit familieorkester ”The Sands Family” bragte han irsk musik fra New Yorks Carnegie Hall til Moskvas Olympiske Stadion, og siden har han udviklet sig til en af Irlands mest betydningsfulde sangskrivere og solister.

http://www.tommysands.com/