Moonshine Foto: Claus Hellgren Larsen

Moonshine Foto: Claus Hellgren Larsen

Moonshine Brothers (Anders Ternesten, banjo; Mikael Grund, mandolin; Karl Annerhult, bas og Jimmy Hermansson på guitar) fra Göteborg er erfarne bluegrassmusikere. Først på året mødte de Angelina Darland(guitar og leadvokal), og hun er så stort et aktiv, at der nu er langt imellem bluegrassnumrene.

Hun er nemlig countrysangerinde. Ligesom Dorte Gerlach fra Hush (da hun sang country) har Angelina Darland lært de helt rigtige fraseringer og betoninger fra de bedste i branchen. Falset-knæk og skønsang i perfekt pitch. Vi fik ’bluegrasserne’ ”Little Maggie” og ”Blue Ridge Mountain Home”, hvor Moonshine Brothers brillerede, men ellers bestod aftenens to sæt mest af nyere countrynumre i akustisk stil. Herunder en række egne – og meget vellykkede – kompositioner.

Jeg synes, at det ville pynte lidt på især balladerne med en fiddle eller dobro, men drengenes præstationer på deres instrumenter og vokaler var glimrende. Det var endnu en dejlig aften i Bluegrass Music Denmarks koncertrække, hvor et velbesøgt Karens Minde kunne nyde de velspillende svenskere.