Sofia Karlsson Pressefoto

Sofia Karlsson Pressefoto

Arrangørerne har haft programmet klart et stykke tid, og billetsalget er begyndt for en måned siden. Det er ifølge formand for GUF, Jørgen Rahbek, gået tilfredsstillende og er på samme niveau som sidste år på samme tid.

Festivalens første band bliver Trio Mio, som vil lade deres kontemporære folkemusik og smægtende toner lyde i Strib Kirke torsdag 11. februar. Og så bliver der ellers travlhed i de to haller fredag og lørdag.

Lis Sørensen Pressefoto

Lis Sørensen Pressefoto

Traditionelt bliver festivalen åbnet fredag, i år af kulturredaktør Lene Kryger fra Fyns Stiftstidende, og musikalsk af Strib Skoles Kor og band. I år i samarbejde med Ole Bregenborg fra Bregenborg Band, som også vil komme på scenen i Hal 2 senere på aftenen efter skotske Dougie MacLean og trioen The White Album. I Hal 1 kan man få fornøjelsen af at høre talentfulde The Folk Factory efterfulgt at Rasmus Walter Trio og Bound By Law.

Lørdagen har frokostjazz som første punkt på programmet. Så kan man møde Allan Taylor og Jacob Dinesen, inden man skal vælge mellem Lis Sørensen og Oysterband med flere – med mindre man køber partoutbillet. For så man kan vælge og vrage og prøve at få det hele med i begge haller!

Både fredag og lørdag aften kan man gratis lytte til Denis McLaughlin i Den Irske Pub, når han og diverse venner skaber irsk stemning og fest. Og så ikke at forglemme cafescenen, hvor man kan finde både kendte og mindre kendte musikere og bands under hele vinterfestivalen. Den slutter søndag, når eftermiddagens spændende program med Marie Frank Duo og svenske Sofia Karlsson med band går fra scenen i Hal 1.

Billetsalg: Se hjemmesiden eller direkte på:

https://midspar.safeticket.dk/events/18387-Strib_Vinter_Festival_2016/ticket

http://www.strib-vinterfestival.dk/

Oysterband Foto: Per Dyrholm

Oysterband Foto: Per Dyrholm