Så er programmet klart til Jelling Musikfestival 25. til 28. maj, og der er som altid flere navne fra folk- og rootsmusikken på det fyldige program eller musikere med en baggrund i denne. Men allerede på lørdag d. 19. marts arrangeres en støttekoncert for Ukraine i Byens Hus i Jelling med Mike Andersen Band, hvor pengene fra entré og barsalg doneres til Røde Kors.

Tom Donovan

Onsdag 25. maj står Jakob Dinesen på Scenen, og i Søpavillonen er Tom Donovan som sædvanlig på plads, og her spiller Tørfisk også. Dagen efter er Poul Krebs og Lars Lilholt Band (øverste foto) blandt de optrædende på Teltscenen, mens Perry Stenbäck & Dekadansorkestern og Kejser Larsen Band henholdsvis åbner og lukker dagens koncerter i Søpavillonen.

Fredag kan man opleve Dorthe Gerlach på Alfreds Scene, mens Jonah Blacksmith spiller på Teltscenen, og så er Folkeklubben på festivalens største scene nemlig Scenen! Når festivalen afsluttes om lørdagen, står Allan Olsen på Scenen, og så kan man opleve Alex Nyborg Madsen & A Circle of Friends med country & americana, De bliver sidste band på Alfreds Scene.

Der kan købes partout-billetter til hele festivalen, eller man kan vælge en todagesbillet (fredag-lørdag) eller enkeltdagsbilletter.

https://www.jellingmusikfestival.dk/

Perry Stenbäck & Dekadansorkestern