Kieran Goss & Annie Kinsella kommer til Danmark lige om lidt på deres ”Duo Tour” og med deres første (men ikke helt nye) album sammen med i bagagen: ”Oh, The Starling” fik voldsom og fortjent ros siden udgivelsen for fire år siden. Albummet, indspillet i New York, har givet dem stor anerkendelse og har løftet dem til endnu større scener ude omkring i Europa. Sammen skaber de magi, er der stor enighed om.

I Irland har især Kieran Goss været et anerkendt og populært navn nærmest siden sit første album i 1989, ”Brand New Star”. To af sangene herfra blev indspillet af Mary Black til hendes succesalbum, ”Babes in the Wood”, og det var jo ingen dårlig start for en yngre sangskriver. Han har lige siden på ca. albums vist sin holdbarhed som sanger og sangskriver. Hans partner, Annie Kinsella, skriver også sange og synger smukt.

På torsdag 27. april kan deres fascinerende samarbejde høres på Wintercoat Bryggeri i Sabro og dagen efter i Hjallerup Kulturhus. Dernæst kommer turen til Metronomen på Frederiksberg/KBH på søndag d, 30. april, hvor Copenhagen Folk Club står for arrangementet. Baltoppen i Ballerup har ”Duo Tour” på programmet tirsdag d. 2. maj.

Parrets fælles album kaldes et ”kunstværk med poesi og melodi i sit hjerte. Det kan ledes tankerne hen på noget af den største musik fra 1970’erne som Joan Baez, Joni Mitchell og Leonard Cohen. Men Goss & Kinsella er unægteligt lykkedes med at skabe noget fantastisk, som er helt deres eget: Et album, som er både klassisk og moderne, enkelt og alligevel med mange lag, stille og dynamisk”.