Lørdag 24. september bliver der godt gang i den i Thybo bilers udstillingshal, men det handler meget mere om folkemusik end om de firhjulede. Hele tre navne spiller nemlig op til en festlig aften, nemlig The Sexican og Svøbsk Kvartet i fint selskab med harmonikaspiller Carl Erik Lundgaard. Han fik i 2011 DJBFAs hæderspris, og han indleder aftenen med ganske sikkert veloplagte og varierede indtryk fra sit mangeårige musikerliv i bl.a. Lang Linken.

Thy Folkemusik står bag festen og eventen i samarbejde med Thybo biler, og man kan vel godt kalde det lidt af et højdepunkt på egnen med dette kulørte og fine miks af folkemusiknavne. Det hele starter kl. 19.30, og det er bil-ligt at tanke op undervejs. Pølser og en drink koster kun 20 kr.

The Sexican er oprindeligt fra Silkeborg og har spillet sammen siden 2006. Deres vidtspændende musik rækker langt ud over grænsen og favner det meste fra ungarsk polka, balkan og klezmer til mexicansk mariachi og meget mere, Bandet har for længst vakt interesse i udlandet og indleder en Mexico-turne d. 13. oktober i Mexico City – og en Danmarkstur fra 10.november.

Svøbsk har som altid en masse på tapetet, og allerede søndag efter den store folkemusikfest i Thy spler de i trioformat en høstgudstjeneste i Vindinge Kirke kl. 14, og i Nordlunde Kirke på Lolland kl. 19. Trommen i Hørsholm får besøg d. 8. oktober til en familiekoncert med Svøbsk Kvartet kl. 13, som fortsætter til musikforeningen Drauget med koncert i Kulturhuset Aksen i Asnæs kl. 20. Se flere koncerter i vores kalender.