mariehaven

Så har Helge Engelbrecht igen fået sammensat et godt program for næste år i Mariehaven i Ansager, hvor der igen er blevet plads til mange folkemusikere.

2. pinsedag åbnes sæsonen med irske Johnny Logan, og han får følge af MC Hansen, Folk Zone og Maries Festival Band, som uden tvivl vil få deltagelse af flere musikere fra folkemusikmiljøet.

marie stenFra de øvrige koncertdage kan nævnes Tørfisk, Jacob Vendt, Anders Mikkelsen, Jensen, Bugge & Høirup, Michael Vesterskov, Zenobia og Shamrock. Men se hjemmesiden med de mange forskellige tilbud, da der også er akustiske koncerter med Neighbours og fem julekoncerter på programmet i løbet af 2016. Man skal nok ikke tøve for længe med at bestille billetter, som kan ske via hjemmesiden: http://www.musikgalleriet.dk/

En nyskabelse er to torsdag aftner med Sommerdans i Mariehaven fra kl. 17.00-22.00.

Det skal også lige nævnes, at der jo er mariefestival2.-4. september, og her foregår en del af koncerterne i den smukke have.

Det kan i den forbindelse nævnes, at Neighbours & Friends tager på deres første Danmarksturné nogensinde fra 25. oktober, hvor Århus Musikhus er værter for første koncert, hvorefter bandet fortsætter til Aabenraa, Ringsted, Portalen i Greve, Odense, Herning. Skive, Vejle, Esbjerg – og turen slutter af i Nykøbing Falster 22. november.

marie haven