Billetsalget til festivalen 2023 begynder 27. november. De første navne er allerede på plads, og man kan godt begynde at glæde sig.

Stig Rossen

Fra den danske musikscene kommer Stig og Vennerne (Stig Rossen), og når man ikke kan høre Alex Nyborg Madsen i DR, så kan man glæde sig over, at han kan høres i Skagen sammen med sit band A Circle of Friends. Nordjyske McGuinness præsenterer traditionelt irsk og skotsk folkemusik, som de fleste kan lide det.

De fire brødre fra Holsted, Almost Irish, kommer med deres underholdende irske musik og gode historier. Anders Blichfeldt og Det Nye Band står ligeledes på programmet ligesom Dissing & Las. Et par solister i form af Thomas Kjellerup og Ida Gard er med, og når vi så bevæger os over i udenlandske navne, så er den første den irske troubadour Tom Donovan, som dog har boet i Danmark i mere end 20 år.

Johnny Logan

Ligeledes fra ”den grønne ø” kommer selveste ”Mr. Melodi Grand Prix” Johnny Logan, og han plejer at have ”vennerne” med, mens de tre svenske søstre Bondesson i trioen Baskery kommer og er garanter for en sprudlende omgang honkytonk-folkrock.

Og så kan man glæde sig til det helt store hollandske partyband JP & The Seeger Session Band, der i 2022 fandt sammen igen på opfordring af Skagen Festivals musikarrangører. De var med til at markere 50 års-jubilæet på allerbedste vis, og sammen har de fået spilleglæden tilbage og er klar til at få stemningen adskillige grader op i 2023.

Så hvis du ikke selv skal til festivalen i Skagen, så er det jo en rigtig god julegaveide med en billet til festivalen.

https://skagenfestival.dk/

Almost irish