Melanie Dekker turnerer i Danmark fra Søndag og spiller også i Skagen.

Melanie Dekker turnerer i Danmark fra Søndag og spiller også i Skagen.

Sommerens festivaler er godt i gang nu med Skagen stående lige for døren. Vi har tidligere omtalt de mange festivaler i juni og juli, og her følger tips om dem i august og september.

Der åbnes i det sydsjællandske med Musik over Præstø Fjord 4.-7. august, og her står Afenginn som hovednavn på åbningsdagen. Trio Mio er på programmet den følgende dag, og lørdag kan man bl.a. lytte til MC Hansen, Søren Korshøj, Andreas Tophøj og Rune Barslund, samt Lukkif og Christian Søgaard Trio.

Jonah Blacksmith kommer til Alive Festivalen i Thisted 11.-13. august og deltager også lørdag d. 20., når det gælder den 12 timer lange festival ved Tange Sø. Her er Wolfstone et af trækplastrene, ligesom også Johnny Logan & Friends og Hawkeye & Hoe spiller.

Og så er der jo en festival i Tønder! Den vil vi uden tvivl skrive meget mere om snarest, og har gjort det løbende i takt med, at programmet er blevet offentliggjort, og så er der jo traditionelt en hel del folkemusik i Ansager, når den fjerde Mariefestival afvikles 2.- 4. september. Weekenden efter fester Fanø, når Godtfolk Festival afvikles 9.- 11. september.