Med et lille halvt år til 2023-udgaven af Midland Festivalen er nedtællingen godt i gang. Midtjyske Hampen er stedet, hvor cowboyhatte/støvler/tørklæder/jeans er en stor del af påklædningen hos publikum, der sørger for, at de tre dage bliver en stor fest med et meget varieret musikprogram. Countrymusikken er i højsædet, men den breder sig naturligt ud i americana, bluegrass, blues, roots og andre beslægtede genrer. Det er musikforeningen Midlands formål at udbrede kendskabet til netop dem.

Ester Brohus

Festivalen begynder torsdag 15. juni med både den traditionelle country og helt andre toner. Hillbilly Approved, Memphis Boulevard, Glimtvis, Mike Andersen, Rasmus Bjerg (John Mogensen), Keinstein og svenske Baskery (øverste foto) står på programmet. Så der skulle være sikret en rigtig flot åbningskoncert.

Dagen efter kan man nyde den nordjyske sangfugl Kathrine Schmidt og det spændende ”bigband” med bl.a. Ester Brohus, Rikke Thomsen, Alex Nyborg Madsen, Knud Møller og Billy Cross under navnet Akademiet. Men der vil selvfølgelig også komme klingende countrytoner fra eksempelvis Fistful of Dollars med Tamra Rosanes, amerikanske Ray Weaver og Ramblin’ Boots, som også står på programmet lørdag.

Tamra Rosanes

Tamra Rosanes står ligeledes på lørdagens program, men her er det sammen med The Rowdy Cowboys! På afslutningsdagen for festivalen er der musikere fra både Norge, Sverige, Holland og USA foruden flere danske bands og spændende sangerinder i form af ISSE, Aura Dione og Anne Iben.

Partoutbillet til alle tre dage kan fås for 995 kr. mens en billet til fredag/lørdag koster 745 kr.

Midland Festival 2023