Det er ikke kun festivalen Musik over Præstø Fjord (Foto: Carina Hansen), der lovpriser den sydøstsjællandske by. Nu har MC Hansen samlet en meget flot samling kompetente sangskrivere, som hver især har bidraget med en melodi og tekst om området omkring fjorden.

Det har taget omkring et år fra ide og planlægning til, at det færdige resultat nu foreligger. Sangene beskriver på hver deres måde området omkring Præstø Fjord, og de mennesker der bor der. Men de siger også noget om, hvad Danmark er for et land, og hvad vi har til fælles, selv om vi ser forskelligt på tingene og har forskellige baggrunde.

MC Hansen

MC Hansen

”Et stykke Danmark” bringer lokale kulturaktører i spil i et forsøg på at opnå den positive synergi, og det sammenhold der opstår, når flere arbejder sammen mod et fælles mål. Et Stykke Danmark præsenteres således i samarbejde med Vild med Præstø, STARS, Midsommer festival, Det Gamle Rådhus, Sweet & Coffee og er støttet af DPA og Vordingborg Kommune.

Så 6. oktober kan MC Hansen, der også er kendt som en dygtig fortolker af americanagenren, præsenterer Storstrøms Kammerensemble ved en galla-koncert i Oremandsgaards gamle husflidsskole i Bøgeskoven ved Kragevig. Her vil alle komponisterne Marc Facchini, Søren Korshøj, Mads Westfall, Anders Mikkelsen, Lars Bonde, Bebe Risenfors, Anders Roland og M.C. Hansen medvirke.

www.facebook.com/etstykkedanmark