Rune Tonsgaard

Rune Tonsgaard

På fredag danner Blågårds Apotek på Nørrebro rammen om det releaseparty, som Dreamers Circus holder for deres anden fællesudgivelse ”Second Movement”. Det er et album, mange har ventet længe på, og der er nok store forventninger til det. Men at trioen kan indfri dem, hersker der nok ikke den store tvivl om.

Sådan her skrev vores anmelder Michael Sommer i starten af april blandt meget andet: ”Second Movement” er et overflødighedshorn af god musik. Ale Carr, Nikolaj Busk og Rune Tonsgaard Sørensen leger sig igennem de 11 numre med et forrygende musikalsk overskud. Det er et sjældent helstøbt værk. En CD, som bør høres i sammenhæng – det er næsten en koncertoplevelse i din dagligstue. Forsøm  ikke en lejlighed til at høre Dreamers’ Circus live”.

Nikolaj Busk og Ale Carr. Fotos: Per Dyrholm

Nikolaj Busk og Ale Carr. Fotos: Per Dyrholm

Moon ikke det sker på dagen? Jo, det gør. Dreamers’ Circus skriver selv på Facebook: ”Vi vil fejre musikken, fællesskabet og den hjertelige opbakning vi mærker, hvor end vi kommer. Den spreder så meget håb og glæde og en tro på, at vi sammen kan skabe noget større. Kom og vær med til vores lille event her på et af Københavns hyggeligste værtshuse, “Blågårds Apotek”. Vi giver en drink, numre fra vores nye plade og en krammer i et forhåbentligt solrigt København. Tag kæresten, elskeren, vennen, familie og instrumenter med og lad os sparke sommeren i gang”. Det er fredag 22. maj kl. 15.00 det foregår.

Det lyder strålende! Det gør albummet også. Dreamers’ Circus spiller på Gimle i Roskilde den 29. maj kl. 20.00 og så selvfølgelig på Roskilde Festival d. 2. juli. OG mange andre steder.

http://www.dreamerscircus.com/