Music Award

Music Award

Som mange nok kan huske, blev Danish Music Awards Folk i en årrække frem til 2010 afholdt i Tønder, og det skal nu ske igen i år, nemlig lørdag d. 26. november. Rammen bliver Tønder Kulturhus, som er blevet renoveret, og prisfesten afholdes i samarbejde mellem Folk Danmark, Tønder Kommune og Tønder Festival. Kulturhusets arrangementskoordinator Lau Grønager bliver projektleder.

Der er også stor tilfredshed hos formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Jørgen Popp: ”Vi har et levende miljø omkring folkemusikken, især gennem festivalen og alle de frivillige. Med alle de gode kræfter i byen, kan vi sammen skabe en flot aften”.

Fremover skal DMA Folk afholdes i forskellige byer. Men at vælge Tønder først, når DMA igen flytter ud af København, er ikke tilfældigt, understreger Folk Danmarks bestyrelsesformand, Steen Dahl: ”Tønder var et oplagt valg for os i bestyrelsen. Byen er på mange måder et centrum for folkemusik, både gennem festivalen og gennem de mange mennesker i byen, der har interesse for musikken”.

Tønder Festival-folket er naturligvis også begejstrede for at være med til at præsentere en masse god folkemusik i november måned.