Laura Mo

Laura Mo

Efter at have hængt lidt med hovederne og armene sidste år fik arrangørerne af Strib Vinter Festival velfortjent løftet armene højt over hovedet, da regnskabet for 2015 blev offenliggjort, og det er vel først nu, de har fået dem ned igen!

Efter et underskud på næsten 70.000 kroner sidste år lykkedes det arrangørerne fra foreningen GUF at få et overskud ved årets festival på knap 100.000 kroner, ikke mindst takket været et øget billetsalg på mere end 30 procent.

Det skyldes uden tvivl flere forskellige ændringer og nye tiltag. Der blev fundet flere besparelser og de fik justeret diverse indkøbs- og lejeaftaler, samtidig med at programmet blev gjort mere alsidigt. Og det var åbenbart det der skulle til, så nu har man råd til at afholde et par gratiskoncerter i resten af 2015. GUF har også fået mulighed for at investere i nyt udstyr, som skulle være tiltrængt.

Men medlemmerne af GUF står ikke blot med armene over hovedet og nyder succesen. De er klar til at forsøge at gentage den vellykkede 2015 festival. Således siger formanden Jørgen Rahbek: ”Der jo altid noget, der kan rettes og gøres bedre. Et godt økonomisk resultat skal ikke få os til at hvile på laurbærrene. Vi skal videre og vi skal gøre Festival 2016, den 28. i rækken, endnu bedre”.

http://www.strib-vinterfestival.dk/