Ingen mislyde på VoxHall!

Mange genrer blandes, når Katzenjammer går på scenen og med mange musikarter fra den nærmest barokke melodi Lady Marlene via det kabaretlignende nummer Soviet Trumpeter til den folk/swing-inspirerede Cherry Pie med vaskebræt som et af bandets mange instrumenter.

Indimellem sender de fire charmerende, norske piger et lydmæssigt festfyrværkeri af sted med deres egenartede blanding af bluegrass, karnevalsmusik og ballader kombineret med hårde rockrytmer.

Koncertens åbningsnummer er også titelmelodien på bandets nye album ”A Kiss Before You Go”, og det er nærmest en højtidelig ouverture, inden løjerne slippes løs.

Så går det ellers over stok og sten. Sprudlende og løssluppent med en smitsom friskhed, der forplanter sig langt ud over scenekanten i et medrivende show, hvor det ikke kan mærkes på de fire jenter, at de allerede har været hjemmefra et par uger og måske sparer lidt på krudtet. De afslutter først deres turné gennem 11 europæiske lande om fem uger. De gav sig fuldt ud, og i løbet af koncerten spillede alle de fire piger på mindst syv forskellige instrumenter og imponerede med deres energiske sceneoptræden.

Under aftenens koncert på Voxhall blev der optaget en musikvideo med det iørefaldende popnummer ”rock-paper-scissors”, og for at kamerafolkene kunne få det med fra flere vinkler, blev nummeret spillet igen som første ekstranummer til stor jubel fra publikum, der ikke kom med mislyde til Katzenjammeren. Tværtimod måtte de give et ekstra-ekstranummer, da bandet ellers havde forladt scenen, men et fire-fem minutters langt bifald sendte Katzenjammer på overarbejde.

http://www.katzenjammer.no/

http://voxhall.dk/