I uge 27 – fra 30. juni til 5. juli – indbyder danseinstruktør Noa Shamir og musikerne Kirstine Sand, Maren Halberg Larsen, Andreas Tophøj og Kevin Lee til fem, som de skriver, ”supersjove dage fyldt med musik, dans og nye venner!”.

Det er en folkcmusik & folkedans-lejr for 10 til 15-årige musikudøvende og dansende børn med lyst til at udvikle deres musikalitet og evner. De skal prøve kræfter med tingene  på en ny måde, nemlig i form af stordans og storspil. Deltagerne skal danse og spille sammen i mindre grupper, som bliver opdelt efter niveau, og undervejs i sommerlejren vil der være workshops at vælge imellem. F.eks. folkrock, stomp, violin for begyndere og kor, og selvfølgelig hører der strandture og lejrbål med, hvis det er vejr til det. Arrangørerne byder også på koncert med et professionelt band, ligesom deltagerne selv skal give koncerter. 

Lærerne er professionelle dansere og musikere, og hele molevitten koster 1.000 kroner.   Forældre/ledere kan komme gratis med som hjælpere. Er det noget for jer? Så kontakt Noa Shamir på 26177108/folkcamp2013@gmail.com

Læs meget mere på www.folkcamp.dk