Kulturhuset i Svendborg bliver første stop 18. april, når de tre svenske søstre Greta, Stella og Sunniva Bondesson besøger Danmark og giver fem koncerter i løbet af fem dage.

Dagen efter fortsætter Baskery til Sønderborghus i Sønderborg, inden Paletten i Viborg får besøg af de dynamiske piger. 21. april fortsætter turneen til Thisted Musikteater, og der sluttes af i Fredericia, hvor Baskery indtager scenen på Det Bruunske Pakhus.

Trioen vender tilbage i flere omgange senere på året. Hornslet i Østjylland kan således se frem til Baskerys besøg allerede 3. juni under den tre dage lange Rosenholm Festival.

5. juli returnerer de svenske musikere igen, denne gang på Nibe Festivalen og dagen efter på Tunø Festival.

De tre søstre dannede Baskery i 2006, men forinden havde de spillet sammen under navnet The Slaptones med deres far Janåke som trommeslager. Som vanligt kan man forvente et energisk varieret udspil fra trioen, der spiller en god gang folkrock, country, hillbilly punk og bluegrass i egen specialblanding.

De svenske jenter, der i øvrigt bor i henholdsvis Stockholm, Berlin og i det sydlige England, har indspillet to albums. I 2008 udkom “Fall Among Thieves” og så udsendte de “New Friends” sidste år.

 

http://www.baskery.com/