Den første af tre koncerter hjemme i haven hos det musikalske ægtepar, Bente Kure og Leif Ernstsen, finder sted søndag d. 9. august kl. 13 til 17. Og som de selv skriver på Facebook, så kommer det til at foregå under blodbøgen på deres matrikel på Prøvegårdsvej 35 mellem Køge og Ringsted. Det er endnu en af de mange nytænkende koncerter, som disse to og mange andre har givet i denne coronaramte sommer.

Anders Mikkelsen

De to vil den første søndag spille en Jeppe Aakjær-koncert, som er en af deres specialiteter, men de byder ovenikøbet også på en anden musiker. For de har inviteret nordjyske Anders Mikkelsen til at give sin egen koncert – Danmarks mest autentiske folkesanger, som de kalder ham. Hele herligheden koster 190 kr. Og så er det endda Bente Kures fødselsdag – til lykke.

Der bliver tale om en form for skovturskoncerter eller ”kontaktløse koncerter”, hvor man selv medbringer evt. forplejning samt egen klapstol. Bente og Leif har dog nogle stole i baghånden, skulle det blive nødvendigt, nemlig 16 af-sprittede havestole og en håndfuld klapstole. Men giv endelig besked om du kommer på mail info@benteogleif.dk eller telefon 21 65 01 63. De næste to koncerter foregår hhv. d. 23. august og d. 6. september.

 

https://www.benteogleif.dk/