Så er chancen der nu. For ansøgningsrunden til årets Folk SPOT Denmark 2021 er åben – nu og frem til d. 28. februar et minut i midnat, altså kl. 23.59. Showcasen finder for 10. gang sted på Tønder Festival, der foregår i dagene 26. til 29. august. Bag Folk SPOT Denmark står TF og SPOT Festival, og formålet er at præsentere og udbrede kendskabet til dansk folk- og rootsmusik i udlandet.

Viik

Derfor spiller de udvalgte for ca. 40 særligt inviterede (især) udenlandske branchefolk – bookere, managers, journalister med flere – foruden naturligvis et som altid veloplagt TF-publikum. Mange af de danske (og enkelte nordiske) bands, som har spillet på de foregående Folk SPOT, har siden haft stor glæde af det.

Deltagertallet er begrænset til otte bands/solister, som får muligheden for at spille en halv time hver enten d. 27. eller 28. august. Udover showcase-koncerterne vil der være møder og netværksevents mellem de optrædende bands og de internationale og danske branchefolk.

Alle interesserede kan sende en ansøgning og læse alt om det hele på følgende link: Folk Spot Denmark 2021 Indledning (festivall.dk)

Øverste foto: Mary Jean

Vingefang:Fotos: Per Dyrholm